skip to Main Content

Cégünk 1996 óta foglalkozik árnyékolástechnikai termékek szerelésével, javításával, nyílászárók cseréjével valamint 2011-óta elkezdtük az általunk szerelt termékek gyártását is. Már a kezdetekben is nagy hangsúlyt fektettünk a minőségi és szakszerű munkavégzésre, valamint a megbeszélt időpont pontos betartására! Legfőbb célunk, hogy az eddig eltelt évek alatt szerzett szakmai tapasztalattal a legjobb minőségű termékeinket szakszerűen szereljük fel vagy építsük be az Ön otthonában.

Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy mérsékelt aráinkkal, vásárló centrikus hozzáállással, elnyerjük ügyfeleink bizalmát, ezzel megkönnyítve akár az építkezés nehézségeit is.

Cégünk fő profilja az árnyékolástechnikai termékek gyártása, lakosságnak illetve viszonteladóknak. A fejlődés velejárója volt, hogy a korábban családi és baráti vállalkozásként működő kisvállalat cégformáját tekintve, mára korlátolt felelősségű társasággá alakultunk át. A gyártás, a fejlesztés során mindig szemelőt tartottuk, Vállalkozásunk tudatos építését, amelynek eredménye képen, büszkén állíthatjuk, hogy  mérföldkő a hazai árnyékolástechnikai termékgyártás területén.

Back To Top