skip to Main Content

Műanyag párkány

Műanyag párkányaink illetve könyöklőink anyagában fehér illetve barna színűek. Alapanyaguknak köszönhetően, ellenállnak a nap UV sugárzásnak, ugyanis pontosan abból az anyagból készülnek, mint a műanyag nyílászáróink, ezért kültéren is ajánlott az alkalmazása.  Több kamrás kivitelben készülnek, 2cm vastag az műanyag ablakokhoz hasonlóan kamrákra osztott szerkezetű. A műanyag párkány kamrákra osztott szerkezetének köszönhetően kimondottan erős. A műanyag párkány felülete tükör sima, nem bordázott, fényes mint a műanyag ablak profilja. Műanyag könyöklőinket 6 méteres szálakban van, de igény szerinti méretre vágva szállítjuk illetve rendelhetőek.  A műanyag párkányaink 10-45cm es szélességig érhetők el. A standard fehér kivitelű párkányok mellet elérhetőek még az alábbi színek: aranytölgy, mahagóni és dió.

Lindab lemez párkány

Tartós anyagának köszönhetően akár egy életreszóló befektetés lehet. A kialakított első és hátsó hajlításainak köszönhetően kiváló védelmet képeznek az eső és a beázás ellen.

Lindab lemez párkányaink számolása centiméter alapon történik, így Önnek csak a megvásárolt mennyiséggel kell kifizetnie. Lindab lemezpárkányaink alapárban fehér illetve a barna színben kerülnek kiszámolásra, minden más szín feláras és a RAL színskála színeiből választhatóak. Vállaljuk egyedi méretre készített Lindab lemezek élhajlítását is 3 méterig egyedi árképzés szerint.

Back To Top